Förlänga lån

De flesta mikrolån har som bekant en relativt kort återbetalningstid, det finns till och med mikrolån som har en maximal lånetid på 30 dagar. Det finns emellertid flera långivare som erbjuder förlängning av sms lån – checka smslånen.se, vilket kan vara bra för dig som kanske drabbats av oförväntade utgifter eller som av någon annan anledning får svårt att betala tillbaka på lånet i tid. Det kan också vara bra att välja ett mikrolån som kan förlängas om man inte är riktigt 100 % på att man kan betala tillbaka i tid, annars är det bäst att strunta i att låna.

Så förlänger du mikrolånet

Alla kreditbolag som erbjuder mikrolån med förlängning anger det tydligt på sin hemsida där det även står hur man gör. Det vanligaste är att du loggar in på ditt konto på långivarens hemsida och ändrar datumet för sista återbetalningsdag där, vilket såklart är mycket smidigt. Annars kontaktar man långivaren per telefon eller e-post. Naturligtvis får du betala extra i ränta för den lånetid som du lägger till.

Förlängning av gratis mikrolån

Om du tar ett gratis mikrolån hos en långivare som erbjuder förlängning av lån kan du även förlänga detta lån. Dessvärre upphör mikrolånet att vara gratis om du gör det för då får du betala ränta både för förlängningen och för den tid som annars skulle ha varit gratis. Därför rekommenderar vi på mikrolåna.com att du så långt som möjligt undviker att förlänga gratis mikrolån.

Senaste kommentarer
    Arkiv
    Kategorier
    • Inga kategorier