Gratis mikrolån

Eftersom vi på mikrolåna.com tipsar dig om nätets förmånligaste mikrolån måste vi naturligtvis också nämna gratis mikrolån. Ja, det finns faktiskt mikrolån som är helt gratis hur otroligt det än låter. Ett gratis mikrolån har ingen ränta alls eller några dolda avgifter. Du betalar ingen uppläggningsavgift eller ansökningsavgift och betalar bara tillbaka exakt så mycket som du har lånat.

Du kanske undrar om det finns någon hake med det här, men det finns det inte. Du förbinder dig inte till något annat än att betala tillbaka på lånet i tid och behöver inte låna hos långivaren igen om du inte vill. Det är inte som ett bokklubbserbjudande då du får första boken gratis men sedan måste köpa ett antal böcker innan du uppfyllt avtalet. Anledningen till att långivaren erbjuder gratis mikrolån är såklart att långivaren hoppas att du ska återkomma och låna hos dem igen. Vissa som lånat gratis återkommer och det vet långivaren om, men det är som sagt upp till dig om du lånar av samma långivare igen. Mer om gratis lån & långivare hittar du här.

Krav för gratis mikrolån

För att få ta ett gratis mikrolån måste du vara en ny kund, men när det gäller övriga krav så är de precis detsamma som för vanliga mikrolån. Du ansöker också på samma sätt som när du ansöker om ett vanligt mikrolån. Om du mot förmodan inte kan betala tillbaka på ditt mikrolån i tid finns det flera långivare, till exempel Vivus, som kan erbjuda en förlängning av lånet men då får du betala ränta precis som vanligt.

Senaste kommentarer
    Arkiv
    Kategorier
    • Inga kategorier