Mikrolån direkt

Alla mikrolån betalas ut mycket snabbt, pengarna sitter alltid på ditt bankkonto redan samma dag eller senast nästkommande bankdag om du ansöker på kvällen eller helgen. Men du kan faktiskt få ditt mikrolån snabbare än så om du vänder dig till en bank som kan göra en direktutbetalning, då kan du få ditt mikrolån inom en kvart. Vi på mikrolåna.com ska nu titta närmare på hur du gör för att få ett mikrolån direkt.

Så får du ett mikrolån direkt

1. Leta upp några långivare som gör direktutbetalningar, flera av de långivare du hittar här på mikrolåna.com har den tjänsten. Spana även denna sida.

2. Kolla upp vilka långivare som har använder sig av samma bank som du för annars kan de inte göra en direktöverföring till ditt bankkonto.

3. Välj ut det mikrolån som passar dig bäst, men kolla för säkerhetsskull upp att långivarens kontor är öppet när du gör din ansökan. Kontorstiderna hittar du på deras hemsida. Det är nämligen så att direktöverföringar bara kan ske under kontorstid. Tack och lov har i stort sett alla långivare öppet alla dagar i veckan och även på kvällarna.

4. Gör din ansökan enligt långivarens instruktioner precis som vanligt. Om din ansökan godkänns kommer ditt mikrolån att sitta på ditt bankkonto inom 15 minuter.

Senaste kommentarer
    Arkiv
    Kategorier
    • Inga kategorier