Mikrolån med betalningsanmärkning

Betalningsanmärkningar är ett riktigt gissel. Om man har lyckats dra på sig en betalningsanmärkning kompliceras livet i många avseenden. Det kan bli svårt att få ett hyreskontrakt, det blir svårare att få ett jobb där man hanterar pengar och det blir svårt att ta ett lån. Däremot finns det faktiskt många mikrolån som du har möjlighet att ta även om du har en betalningsanmärkning och såna lån hittar du naturligtvis här på mikrolåna.com. Vi anser nämligen att du inte bör straffas för att du tidigare haft en dålig ekonomi om du har en stabil ekonomi idag och det är precis så som långivare som beviljar mikrolån med betalningsanmärkning resonerar.

Krav för mikrolån med betalningsanmärkningar

Ordnad ekonomi. Det här med att du måste ha en ordnad ekonomi är egentligen inte ett krav för just dig som har betalningsanmärkningar, utan gäller för alla som ansöker om ett mikrolån. Långivarna tittar alltid på din inkomst och dina skulder när de ska bedöma din betalningsförmåga. Få mer information här.

Få anmärkningar. Du får inte har hur många betalningsanmärkningar som helst om du vill låna, men det finns faktiskt flera långivare som tillåter ända upp till 6 anmärkningar.

Inga nya betalningsanmärkningar. För att få ta ett mikrolån med betalningsanmärkning får du inte ha dragit på dig anmärkningar nyligen. De flesta långivare godkänner normalt inte ansökningar från folk som har fått en betalningsanmärkning under det senaste halvåret.

Senaste kommentarer
    Arkiv
    Kategorier
    • Inga kategorier